HagaBlue | Bästa krogarna och fiken
52071
post-template-default,single,single-post,postid-52071,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.1443968334,brick-ver-1.11, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Bästa krogarna och fiken

Bästa krogarna och fiken finns runt Haga Blue enligt White Guide. White Guide presenterar varje år en restaurangguide efter att man testat och bedömt runt 800 restauranger i Sverige, varav 600 får en plats i guiden. Nu finns fyra restauranger och två fik i Solna med i guiden.

Solnakrogarna Regissörsvillan i historiska Filmstaden och Bockholmen Hav & Restaurang beläget på Bockholmen nära Bergshamra behåller sina platser på White Guides kroglista för 2017. Nya som tillkommit på listan för i år är Winery Kitchen vid Järva krog och Ulriksdals Wärdshus i Ulriksdal.

 

För fikasugna finns även två Solnafik med på White Guides kafélista; Kafé Sjöstugan i södra Bergshamra vid Brunnsviken strand och Du Bon Pain, ett franskinfluerat bageri i gamla Råsunda.

Läs mer här