HagaBlue | Området
51246
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51246,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.1443968334,brick-ver-1.11, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Området

Ett smart läge med ett stort serviceutbud runt hörnet.

Strategiskt placerat

HagaBlue ligger extremt strategiskt placerat, ett stenkast från tullarna precis intill en av Stockholms huvudleder. Närheten till både Stockholms innerstad, Arlanda och Bromma flygplats gör läget optimalt.

Utvecklas i Haga

Kvarteren kring HagaBlue utvecklas just nu i snabb takt och anses vara ett av de mest pulserande affärsområdena i Stockholm. Den nya tunnelbanelinjen som kommer att knyta ihop Haga med innerstaden gör så klart området ännu mer attraktivt under de kommande åren

Optimal service

I kvarteren kring HagaBlue finns allt du kan tänkas behöva i form av service och restauranger, och med några minuters promenad tar du dig till Skandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia, där utbudet av butiker och restauranger är närmast oändligt

Oändligt lunchutbud

Det är lätt att hitta lunchställen i och utanför HagaBlue. Problemet blir snarare att välja. Italienskt, grekiskt, japanskt, thailändskt och ekologisk svensk husmanskost är bara några av de köken du har till förfogande. Och planerar du för en affärslunch finns det både slott och herrgårdar att tillgå, för att inte tala om Stockholms äldsta värdshus, Stallmästaregården, vackert belägen vid Brunnsviken och alldeles intill Haga Forum. Radison Royal Park Hotel och anrika Ulriksdals Wärdshus når du på ett par minuters resa med bilen.

Våra favoriter

Sveriges bästa kommun

Solna är, enligt Svenskt näringsliv, Sveriges bästa kommun. Det här är en stadsdel på framväxt med idag över 60 000 invånare (ett konstant ökande antal), över 8 500 företag, 64 000 jobb och över 55 000 dagliga pendlare. Kommunens största arbetsgivare är Karolinska Institutet, välkänt över hela världen. Detta väletablerade företag knyter också till sig ett antal nya och innovativa företag med ett stort antal anställda.

 

Det är lätt att fokusera på den kommersiella aktiviteten i Solna men faktum är att hela en tredjedel av kommunens yta består av grönområden. Granne med HagaBlue finns en av världens första ”stadsparker”, Hagaparken och det var här, på Haga Slott som Sveriges nuvarande konung, Kung Carl XVI Gustaf växte upp, och det är här Victoria och Daniel nu bor.

Solna – en framtidskommun

Solna är redan i dagsläget ett område med hög standard vad gäller utbud och valmöjligheter. Ändå är det under ständig utveckling och en sak är säker – Solna går en spännande framtid till mötes.

Arenastaden

Arenastaden är en stadsdel i världsklass med bland annat Friends Arena, vår magnifika nationalarena, som erbjuder fotbollsmatcher, konserter och andra events. Här finns även Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia, med 230 butiker, restauranger, biosalonger och ett nytt förstklassigt hotell.

Mer kommunikation

Tack vare förlängningen av tvärbanan till Solna Station har det blivit ännu enklare att ta sig till området. Nästa steg är att låta Arlanda Express, till och från Arlanda Flygplats göra ett extra stopp vid just Solna Station. Om några år kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att stå klar vilket kontorslokalerna i HagaBlue ännu mer populära och eftertraktade.

Framgångsrika grannar

Med ett kontor i Haga får du i gott sällskap. I och runt HagaBlue finns många kända och framgångsrika företag. Och det finns så klart goda skäl till varför de väljer att lägga sina kontor i vårt närområde. Det här anses av många vara ett av Stockholms bästa lägen. Välkommen du också.

En bild säger mer än tusen ord. Vårt galleri visar mer av HagaBlue.

Vill du hyra i HagaBlue?

Just nu är HagaBlue fullt uthyrt men om du vill ställa dig i kö för att hyra någon av våra moderna kontor ber vi dig anmäla ditt intresse genom att kontakta vår uthyrningsavdelning.

Våra lokaler

Våra favoriter

Det är lätt att hitta lunchställen i och utanför Haga. Problemet blir snarare att välja. Italienskt, grekiskt, japanskt, thailändskt och ekologisk svensk husmanskost är bara några av de köken du har till förfogande. Vi har provat dem alla, här är våra favoriter:

Restaurang P

Restaurang P är en av våra absoluta favoriter. En lunchrestaurang där man tagit bricklunchen ett steg längre. Känslan av kvällsrestaurang är tydlig och matfilosofin är präglad av ett genuint intresse för råvaran och hantverket. Här erbjuder en matsalsmiljö med restaurangkänsla. Borden är uppdukade med bestick, servett och brödkorg redan innan gästerna kommer.

 

Maten lagas från grunden av välutbildade kockar med erfarenhet från ”finkrogsmat”. Man stoppar sin egen korv, vevar sin egen glass och bakar sitt bröd själva. . I Kök & Deli kan du slinka in på en fika, äta lunch från en meny inspirerad av världens alla smaker eller köpa med dig en låda för att äta på kontoret.

Läs mer

Restaurang Element

Restaurang Element som ägs av Sabis erbjuder hemlagad mat gjord på bra råvaror. Målet är ge kunder en kombination av extremt bra service och god mat. All mat lagas med stolthet från grunden. Man jobbar hårt med att hitta de bästa råvarorna från utvalda gårdar och leverantörer, med hänsyn till både kvalitet och miljö.

 

Sabis satsning på kvalitet och utveckling har gjort att man vunnit ett antal prestigefyllda priser, som till exempel det totala guldet i Culinary Olympics 2012. Med lång historia och tradition av kvalitet och service har Sabis ett antal restauranger, och en av de mest populära är Restaurang Element som ligger granne med HagaBlue.

Läs mer
 • Koppartälten
  Koppartälten

  I en underbar miljö i Hagaparken erbjuds ekologisk närodlad mat tillagad med kärlek. Varje dag serveras populära affärsluncher mellan 11.00 – 14.30 och vi rekommenderar att man bokar bord innan.

  Läs mer
 • Taste
  Taste

  Restaurant Taste erbjuder vardagslyx, god mat och hög servicenivå i en trevlig miljö. Det högklassiga köket är internationellt med influenser från det Skandinaviska, Centraleuropeiska och Medelhavsköket.

  Läs mer
 • PUUR
  PUUR

  PUUR är ett nytt koncept som erbjuder ett varierat och spännande utbud på ett annorlunda sätt. Restaurang erbjuder en välkomnande och trevlig paus i vardagen i en modern miljö med en lugn och social atmosfär.

  Läs mer
 • Basic bar & kök
  Basic bar & kök

  Basic Bar och kök är förmodligen Solnas trevligaste kvarterskrog. Här kan man äta och dricka gott till priser som passar plånboken. Restaurangen öppnades 2010 ett stenkast från HagaBlue och blev snabbt populärt.

  Läs mer
 • Haga Forum
  Haga Forum

  Haga Forum andas upplevelse och är en anläggning med höga krav på estetik och känsla. Här finns restaurang och bar med allt från affärslunch till populära bruncher och festmiddagar och här finns modern konferens.

  Läs mer
 • Mall of Scandinavia
  Mall of Scandinavia

  I Mall of Scandinavia är maten central. Här finner du inte mindre än 42 restauranger och kaféer som erbjuder besökarna en härlig bredd av högkvalitativa matupplevelser. Och allt finns på gångavstånd från HagaBlue.

  Läs mer
 • Norra kök
  Norra kök

  Norra Kök & Matsalar, som öppnade i maj 2014, är en lunchrestaurang som tar den traditionella nordiska matkulturen in i framtiden och erbjuder sina gäster en upplevelse i det moderna nordiska köket.

  Läs mer
 • Pontus
  Pontus

  Pontus in the Park är en självklar mötesplats både för dig som jobbar i närområdet och för dig som bor i Solna och Sundbyberg. De stora lokalerna erbjuder mängder av möjligheter, lunch i parken serveras 11-14.

  Läs mer
 • Stallmästaregården
  Stallmästaregården

  Stallmästaregården är ett intimt hotell och restaurang beläget strax intill Kungliga Hagaparken och Brunnsviken. En lugn och rogivande miljö med storslagen natur är perfekt för affärsluncher med kunder.

  Läs mer