HagaBlue | Ny ägare och förvaltare
52177
post-template-default,single,single-post,postid-52177,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.1443968334,brick-ver-1.11, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ny ägare och förvaltare

Mengus Stockholm 2011 AB har sålt fastigheten Ni hyr i till DNB Scandinavian Property Fund AB. Newsec Asset Management har av den nya fastighetsägaren fått uppdraget att förvalta fastigheten.

Newsec Asset Management AB är från den 30:e Januari 2018 din nya förvaltare

Newsec är idag Nordens största fastighetskonsult med ca 1000 medarbetare med lång och gedigen erfarenhet och kunskap om att för fastighetsägares räkning förvalta fastigheter. Vi finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö och på ett flertal orter runtom i landet. Läs mer om Newsec Asset Management på:
www.newsec.se/kunder/hyresgaster

 

För dig som hyresgäst innebär inte ägarbytet några större förändringar – förhoppningsvis bara förbättringar! Vi vill i detta informationsbrev dock understryka att alla Era hyresavtal självklart gäller även efter bytet av förvaltare per 2018-01-30. För kontaktuppgifter, info om felanmälan m.m. klicka här.

 

Slutligen vill Er tidigare förvaltare Mengus tacka Er hyresgäster för ett gott samarbete och önskar Er lycka till framöver!

 

Med förhoppning om ett fortsatt gott samarbete, välkommen till oss på Newsec!

 

Med vänliga hälsningar,
David Karlsson
Kontraktsförvaltare
Newsec Asset Management AB

Läs mer här