HagaBlue | Kommunikation
51165
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51165,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.1443968334,brick-ver-1.11, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kommunikation

HagaBlue är ett smart läge oavsett färdsätt och destination.

I HagaBlue är du nära allt

Bra kommunikationer är viktigt, både för din personal och för dina kunder, men också vid rekryteringar. I HagaBlue får du det perfekta läget oavsett färdsätt och resmål.

4 minuter från världen

Det är lika lätt för dig att komma till din arbetsplats som för besökare att hälsa på. HagaBlue ligger nära Solna Station som är en av Stockholms största kommunikationshubbar. Hit går bussar, pendeltåg, tvärbana och inom några år också tunnelbanan. Till Solna Station går du på 4 minuter och sedan tar det bara 7 minuter till Stockholms Central.

 

Kommunikationerna börjar utanför dörren till HagaBlue. Här finner du bussar och direkt anslutning till E4, E18 och E20 för dig som väljer att ta bilen. Några minuters promenad tar dig till tågtrafik och flygbussar.

Tåg till HagaBlue

HagaBlue ligger 4 min promenad från Solna Station där du kan välja på olika tågförbindelser till Stockholms, och Mälardalens alla hörn. Härifrån avgår pendeltåget mot Södertälje och Märsta var 15 minut under rusningstid morgon och kväll. Restiden in till Stockholms Central, med bara ett stopp på vägen, är endast 7 minuter. Här finner du också tvärbanan som praktiskt tar dig till den västra och södra delen av staden. Tunnelbanans blå linje med station Solna ligger bara några minuter bort med buss från HagaBlue.

Buss till HagaBlue

Det finns en mängd bussförbindelser till och från HagaBlue och närmsta hållplats är precis utanför dörren. Exempel på linjer som stannar vid HagaBlue är 176, 177, 513, 515, 595 och 609. Med buss kan du ta dig till Stockholms alla hörn, eller till någon av knutpunkterna för vidare transport med tåg. Från HagaBlue har du också nära till flygbussarna och resan till Arlandas terminaler tar bara 20 minuter. Till Bromma Flygplats tar du dig på endast 10 minuter.

Bil till HagaBlue

HagaBlue ligger i direkt anslutning till de stora transportlederna E4, E18 och E20 vilket ger dig möjlighet att nå Stockholm City med bil på bara några minuter alternativt stans förorter i alla väderstreck. Bromma flygplats ligger 8-10 minuter bort och till Arlanda flygplats kommer du på endast 20 minuter.

Cykel till HagaBlue

HagaBlue anses av många ha det perfekta cykelläget, inte minst tack vare de stora satsningarna som gjorts på cykelleder till och från området de senaste åren. Fler och fler av våra hyresgästers anställda tar cykeln till jobbet. Väl framme finns det rejält tilltagna trygga cykelparkeringar i garaget under HagaBlue.

Avgångar per dag

247

med pendeltåg

112

med tvärbanan

119

till Arlanda

485

med buss

Ny tunnelbana

Startskottet har gått för den största utbyggnaden av Stockholms tunnelbana sedan 1970-talet. Solna blir först ut med en ny linje från Odenplan via Hagastaden till Arenastaden i närheten av HagaBlue. Byggstart planeras till 2016 och tågen beräknas rulla till Hagastaden 2020 och till Arenastaden 2022. Den nya tunnelbanelinjen kommer att innebära ytterligare resealternativ för de som jobbar i, eller besöker HagaBlue.

Stockholms bästa område

HagaBlue ligger strategiskt placerat, ett stenkast från tullarna precis intill en av Stockholms huvudleder. Närheten till både Stockholms innerstad, Arlanda och Bromma flygplats gör läget optimalt.

Läs mer om läget

Tidtabell i realtid

Det är enkelt och smidigt att ta sig med allmänna kommunikationer till HagaBlue. Bussen stannar utanför dörren, Spårvagn och pendeltåg några minuter bort vid Solna Station och Tunnelbanan hittar du i Solna Centrum. I kartan till vänster ser du vart de olika hållplatserna ligger.

Klicka till höger för att ta del av senaste nytt från HagaBlue.

Våra smarta hyresgäster

En samling smarta och framgångsrika företag har valt att förlägga sina kontor i Haga. Orsaken är den höga standarden, det stora serviceutbudet och de perfekta kommunikationerna