HagaBlue | Hyresgäster
51203
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51203,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.1443968334,brick-ver-1.11, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Hyresgäster

En presentation av företagen som redan insett fördelarna med HagaBlue.

Vill du bli en av oss?

HagaBlue huserar några av Stockholms smartaste och mest framgångsrika företag. Vill du bli ett av dem skall du passa på. Just nu finns det moderna kontor med rymd och luftig atmosfär tillgängliga.

+
+
+
+
+
+
+
+
+

Läs mer om HagaBlue

HagaBlue är ett ljust och modernt kontorshus med maximalt utnyttjade ytor och en hög standard från garage till kontorsvåningsplanen. HagaBlue är fyllt med den senaste teknologin och utmärkande med de flexibla lokalerna är den generösa takhöjden, de stora ljusinsläpp och en modern ventilation. Här kan du bekymmersfritt bedriva din verksamhet på ett av Stockholms bästa lägen.

Mer om HagaBlue

HagaBlue i bilder

Till galleriet

Hyr kontor i HagaBlue

Just nu är HagaBlue fullt uthyrt men om du vill ställa dig i kö för att hyra någon av våra moderna kontor ber vi dig anmäla ditt intresse genom att kontakta vår uthyrningsavdelning.

Våra lokaler

HagaBlue ligger extremt strategiskt placerat, strax utanför Stockholms tullar.